"În ciuda faptului că credincioșii trebuie să se adapteze la noile circumstanțe, ei folosesc mijloace creative pentru a întări legăturile de prietenie și împart în mijlocul lor și cu cei pe care îi cunosc, conștiința spirituală, calitățile calmului, a încrederii și speranței în Dumnezeu. Conversațiile sublime care apar ca urmare, indiferent dacă sunt la distanță sau față în față, au devenit pentru mulți o sursă de confort și inspirație" - Casa Universală a Dreptății

Înflorirea eforturilor

Deoarece criza globală de sănătate continuă să provoace discordie socială în toate părțile lumii, eforturile Bahá'í pentru a servi umanității sunt în creștere. Comunitățile se adaptează rapid și creativ la noile forme de interacțiune, care sunt relevante pentru nevoile de sănătate publică și sunt concentrate pe nevoile spirituale și materiale specifice care apar în prezent.

În timp ce condițiile actuale provoacă frică și anxietate, oamenii din întreaga lume își iau speranța din rugăciune. Un număr mare de oameni se conectează la internet, fiind în apropiere unul de celălalt sau pe diferite continente, pentru a se uni în rugăciunea sublimă.

Întâlniri online

 • Studierea unei cărți pentru adolescenți

 • Studierea Cărții 9

 • Clasa de copii în Austria

 • Casa de Adorație din Wilmett, SUA

 • Serbarea în Luxemburg

  Sănătate și putere tuturor!

  (+373) 76-74-76-17

  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  Вера Бахаи в Молдове