Casele de adorație

Devoțiune și Servire

Templul sau Instituția Mashriqu’l-Adhkár (din arabă: "Locul înălțării laudei lui Dumnezeu") este deschisă tuturor oamenilor, indiferent de religie. Programele de rugăciuni în temple includ rugăciuni și scrieri (atât a credinței Bahá'í, cât și a altorț religii). Rugăciunile sunt deseori expuse prin cântece.

Bahá'u'lláh a identificat templele drept spații spirituale pentru rugăciuni și meditații, în jurul cărora se vor concentra instituțiile sociale, umanitare, educaționale și științifice. Opt temple continentale și două locale deja au fost construite.

Structura fizică a templului include o clădire centrală – temple – precum și mai multe obiecte interdependente. Deși templul este un centru de închinare într-o regiune geografică, scopul său nu este doar de a servi ca loc pentru rugăciune. Abdu'l-Bahá a explicat că, în timp ce oferă educație, îngrijire medicală și alte servicii, templu ar trebui să sprijine și progresul social și economic al comunității și să ofere adăpost, ajutor și sprijin celor care au nevoie de el. În acest sens, Abdu'l-Bahá a sugerat ca structuri suplimentare, precum: spital, farmacie, școală, universitate, și hotel să fie adăugate treptat pe teritoriul templului.

Ашхабад, Туркменистан

Открыт в 1908 - Разрушен в 1960

Уилметт, штат Иллинойс, США

Открыт в 1953 году

Сидней, Австралия

Открыт в 1961 году

Кампала, Уганда

Открыт в 1961 году

Германия, Франкфурт

Открыт в 1964 году

Панама-Сити, Панама

Открыт в 1972 году

Апиа, Самоа

Открыт в 1984 году

Нью-Дели, Индия

Открыт в 1986 году

Сантиаго, Чили

Открыт в 2016 году

Баттамбанг, Камбоджа

Открыт в 2017 году

Норте дель Каука, Колумбия

Открыт в 2018 году

Матунда Сой, Кения

Дизайн - Проект

Папуа-Новая Гвинея

Дизайн - Проект

Вануату, остров Танна

Дизайн - Проект

(+373) 76-74-76-17

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Вера Бахаи в Молдове